Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Yangi Od Chinoli

DrDanielz2

Warto Kupowac Yangi Od Chinoli  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Warto Kupowac

• tak xD oplaca sie
      16
    • tak :)
      8
    • Nie oplaca sie kupowac bo oszukuja
      8
    • Stanowcze Nie
      7
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na alegro drogo na gold4fast.com polowe taniej ja tam nie kupowalem ale wszyscy mowia ze gold4fast najlepsze

940messi.png
Opublikowano

Był temat

http://www.mpcforum.pl/topic/158963-pytanie-gold4fast-ile-trzeba-czekac-na-yang/page__pid__1057668#entry1057668

A tam post

Wiem , że temat trochę "stary" ale pragnę poinformować wszystkich , że Gold4Fast daję Yangi  .

Przebieg moje transakcji :

1.Zamówiłem 100kk na server **** PL
2.Zapłaciłem im kasę .
3.Na mój e-mail dostałem informacje od PayPal o dokonanej wpłacie .
4.Wchodzę na chata Gold4Fast
5.Podaje id zakupionego przedmiotu (dostajesz na email jest to : Gold(jakieś liczby) )
7.Podaje nick postaci który podałem przy zakupie .
8Admin pyta się o królestwo .
9.Admin każe mi otworzyć sklepik z nazwą 106m ( 106 ponieważ tyle zamówiłem 100k , 5% = 6kk gratis . )
10.Przychodzi admin i kupuje przedmioty które wystawiłem ( np miksturki po 25kk ) .
11.Cieszę się kasą  . 

Więc po wpłacie wystarczy po 5 minutach napisać na chacie .

Jak coś to + :)

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

gold4fast dobra zaufana strona śmiało tam kupuj ja tam z 3razy kupiłem i byłem zadowolony niska cena to 1 a po 2 szybko dostałem yang

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

a powiedzcie 0teraz skad te ''skośno oczy bandyci'' xD maja na naszych serwerach tyle yang? bo widze ze sa nie ograniczone ilosci yang... jak oni to robia? Prosz eo madre odpowiedzi

Zdejmijcie mi to 20% ;-)

Opublikowano

a powiedzcie 0teraz skad te ''skośno oczy bandyci'' xD maja na naszych serwerach tyle yang? bo widze ze sa nie ograniczone ilosci yang... jak oni to robia? Prosz eo madre odpowiedzi

Kiedy ja zamawiał▲em yangi od gold4fast to wystawiłem sklepik z itemami wartymi 95m (taka była wartość zamówienia) i przyszedł jeden z tych chińskich botów i przekazał mi kasę :D Więc masz odpowiedź :)

ohcrapp1.gif
Opublikowano

Jeśli ktoś używa chińskich botów nie znaczy, że jest chińczykiem i robi stronę po chińsku ;)

Gold4Fast chyba jest dobra z tego co wiem :)

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Kiedy ja zamawiał▲em yangi od gold4fast to wystawiłem sklepik z itemami wartymi 95m (taka była wartość zamówienia) i przyszedł jeden z tych chińskich botów i przekazał mi kasę :D Więc masz odpowiedź :)

Nie chodzi mi o to jak wyglada tranzakcja ;) ale skad oni maja takie zpasy yangow na metku? skad biora np 7kkk odrazu jesli bym teraz chcial zamwoic tyle ?

Zdejmijcie mi to 20% ;-)

Opublikowano

Nie chodzi mi o to jak wyglada tranzakcja ;) ale skad oni maja takie zpasy yangow na metku? skad biora np 7kkk odrazu jesli bym teraz chcial zamwoic tyle ?

... Czy ty nic nie rozumiesz?? :D (bez obrazy) Oni mają kasę z tych botów chińskich! Same botki dropią kasę i jeszcze dropią cenne marmury i je sprzedają! Powiesz że nie dali by rady?? To pomyśl że tych botków jest 50 + na serwer a każdy zarabia dziennie ok 1kk + :) A poza tym ludzie nie kupują u nich codziennie tyle kasy :D A zamówienie za 1kkk jest może raz na miech :) Zwykle ludzie kupują po 50-100kk yang :) (tak przynajmniej mi się zdaje :D ) 1kkk kosztuje tam 375 zł więc nie każdy może sobie pozwolić na taką sumę :) A maź zamówienie to 2kkk ;)

ohcrapp1.gif
Opublikowano

... Czy ty nic nie rozumiesz?? :D (bez obrazy) Oni mają kasę z tych botów chińskich! Same botki dropią kasę i jeszcze dropią cenne marmury i je sprzedają! Powiesz że nie dali by rady?? To pomyśl że tych botków jest 50 + na serwer a każdy zarabia dziennie ok 1kk + :) A poza tym ludzie nie kupują u nich codziennie tyle kasy :D A zamówienie za 1kkk jest może raz na miech :) Zwykle ludzie kupują po 50-100kk yang :) (tak przynajmniej mi się zdaje :D ) 1kkk kosztuje tam 375 zł więc nie każdy może sobie pozwolić na taką sumę :) A maź zamówienie to 2kkk ;)

Teraz juz wiem ;-) dzieki za wytłumaczenie- nie wiedziałem jakim cudem oni uzbieraja tyle kasy dziennie ;)

co do kupowania yang ze nikt nie kupi 1kkk , grałem swoejgo czasu na monastyrze :) i znana osoba a jednoczesnie lider b.dobrej gildii jak nie najlepszej zamawiał po 2kkk yang jak byłą potrzeba a konto z high lvlami mial sporo ;)

pozdrawiam

Zdejmijcie mi to 20% ;-)

Opublikowano

Temat uważam za wyjaśniony.

Chińskie boty to boty;x

I bocą ;]

Kase mają wiec jak jest to nie pytaj tylko bierz jesli chcesz kupować :)

Gold4Fast polecam najabrdziej ;)

ew. allegro

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...